Fermette De la Haye, camping midden Frankrijk

Camping midden Frankrijk

Op ons terrein hebben wij een gedeelte van ruim 5000 m2 ingericht als camping met voor elk electrapunten. Wij hebben 8 kampeerplaatsen. Ons toiletgebouw heeft naast 2 toiletten een ruime douche. 2 Wastafels met warm en koud water. Een afvoer om uw toiletbox in leeg te gooien. Een wasmachine is ook aanwezig. Een wasbeurt inclusief zeeppoeder kost € 4. Op de camping vindt u voldoende waterpunten.

Onze ruime inrit en rotonde zorgen ervoor dat grote combinaties caravan+auto zonder moeite ons vlakke terrein opkunnen. Natuurlijk ondervinden ook grote campers geen problemen.

Onze Petite Chalet / Blokhut is ook te huur, minimaal 3 nachten. Maximaal 2 personen, geen ontbijt. Wel is er een koelkast, een koffieset-apparaat en een waterkoker en gasstel en magnetron aanwezig. Ook een eigen toilet, maar de douche is in het toiletgebouw van de camping. De 2 boxspring bedden.. Een zitje binnen en buiten.

blokhut

Vers brood: de bakker is elke dag geopend, s'woensdag brood halen in het restaurant.

Een fiets staat klaar op de parkeerplaats, zodat u zelf ook uw stokbroodje kunt halen (ongeveer 1,5 km). Er is ook een kruidenierszaak in het dorp.

fiets om brood te halen

Wij, Rika en Niko, zijn geen professionele uitbaters van een camping, maar hebben er plezier in om u mee te laten genieten van de omgeving, de ruimte, de rust, de stilte, het uitzicht dat u bij ons op Fermette De la Haye zult ervaren. Ook, omdat het hier nog echt donker is en geen luchtvervuiling, kunt u s'avonds genieten van de spectaculaire sterrenhemel.

Onze camping is in 2017 wederom goedgekeurd door de ANWB en we staan in de kleine campinggids van de A.N.W.B. en in 2017 is onze camping geinspecteerd door de ACSI en staan we in "klein maar fijn" campinggids van de A.C.S.I.

Kinderen kunnen we helaas nog niet veel faciliteiten bieden, behalve een ruime plaats rondom uw tent/caravan/camper.

Honden zijn welkom

  Fermette De la Haye, Plek 2, P2, Camping

P2, de Twee Eiken

 

jeu de boule

Onze 2 jeu de boule banen (petanque)
gratis Wifi op de camping Gratis en onbeperkt internetten op uw kampeerplek

homepagina terug naar faciliteitenpagina

Wij zijn een SVR camping

E-mail voor op- en aanmerkingen - - Copyright © 2005 - 2021 All rights reserved