Wie zijn wij ?

Sinds 23 juli 2021 zijn de nieuwe eigenaren Katia en Laurant Heredia !!!!!!!!

Niko en Rika de la Haye

In 2004 kochten wij onze fermette (boerderijtje) in St. Août. Nadat wij beide vervroegd konden uittreden hebben wij gekozen voor een nieuw bestaan in natuur, ruimte en rust.

 

Wij houden ook van kastelen, en Frankrijk is rijk aan kastelen. Ook in onze omgeving komen we wat dat betreft aan onze trekken. In onze website ziet u daarom ook een aantal verwijzingen naar historische gebouwen en kastelen.

Ons boerderijtje (fermette) is van oorsprong van omstreeks 1800. Ruim 200 jaar oud. In 1988 is de boerderij geheel gerenoveerd en alle moderne voorzieningen zijn aanwezig.

De fermette ligt op ruim 1 kilometer van het dorpje St Août, dus net buiten het dorp, op een terrein van 7700 m2.

Blokhut / chalet en stacaravan op de camping

Op de camping staat een blokhut. Ingericht met keukenblok en toilet. Er staan 2 opgemaakte bedden voor u klaar en een binnen- en buitenzitje.Ook de eenvoudig ingerichte sta-caravan is te huur. Een 2-persoonsbed en een logeerbed staan daar voor u klaar.

Camping

Wij bieden op het ruime terrein (5000 m2), begrensd door akker en een idyllisch stromend beekje, plaats aan maximaal 8 campers, caravans of tenten.

Voorzieningen: water en electra-aansluiting per plaats. De toiletvoorzieningen, wc en ruime douche, treft u aan in ons toiletgebouwtje op het terrein.

Dus voor ieder een ruime plaats met voldoende privacy en rust. Meer info

Campers

In het najaar en winter zijn onze verharde plaatsen ideaal, ook voor de zwaarste campers. Vanaf oktober tot en met april is telefonisch reserveren gewenst. Dit kan eventueel ook per e-mail. In verband met weersomstandigheden en/of onze afwezigheid kan de camping af en toe gesloten zijn in deze periode. Ons mobiele nummer is +33625406243

Voor overwinterende campers betekent Fermette De la Haye een prachtige tussenstop richting Zuid Frankrijk of Spanje. We liggen aan de route Nederland - Parijs - Limoges - Toulouse (of Clermont Ferrand).

Dieren

Wij hebben ons hondje.

katten op olijfbordeaudoggenkippen

 naar de top van deze pagina

- Copyright © 2005 - 2021 - All rights reserved